Cztery warstwy biszkoptu oraz trzy przełożenia.
Standardowo robimy dwie warstwy śmietankowe i jedną o wybranym smaku.
Można natomiast ułożyć własną kompozycję z wybranych propozycji. Najlepiej sprawdzi się łączenie smaków owocowych z nieowocowymi.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. At consectetur lorem donec massa sapien faucibus.
Numer konta:
15 1050 1025 1000 0093 0685 1156
Numer do wpłat BLIK: 510951040
Godziny przyjmowania i wydawania zamówień
Poniedziałek-piątek 14:00-18:00
Sobota 10:00-15:00
Niedziela NIECZYNNE
Pracownia Cukiernicza Grasso
cukiernia@tortygrasso.pl
tel. 22 780-98-03
510951040
Rynek Zygmunta Starego 8
05-480 Karczew
NIP 532-101-02-46