Cztery warstwy biszkoptu oraz trzy przełożenia. 
Standardowo robimy dwie warstwy śmietankowe i jedną o wybranym smaku.
Można natomiast ułożyć własną kompozycję z wybranych propozycji. Najlepiej sprawdzi się łączenie smaków owocowych z nieowocowymi.

SMAKI NASZYCH TORTÓW

O czym pamiętać tworząc identyfikację wizualną marki?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. At consectetur lorem donec massa sapien faucibus.

Numer konta:
15 1050 1025 1000 0093 0685 1156

Numer do wpłat BLIK: 510951040

OBSERWUJ NAS W MEDIACH SPOŁECZNOŚCIOWYCH

@tortygrasso

Godziny przyjmowania i wydawania zamówień

Poniedziałek-piątek 14:00-18:00
Sobota 10:00-15:00
Niedziela NIECZYNNE

Pracownia Cukiernicza Grasso

cukiernia@tortygrasso.pl

tel. 22 780-98-03
510951040

Rynek Zygmunta Starego 8
05-480 Karczew

NIP 532-101-02-46